Kapros tökfőzelék virslivel
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Zsemlegombóc
Farsangi szalagos fánk
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Kínai szezámmagos csirke
Hagymás rostélyos
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Babgulyás
Rakott zöldbab darált hússal
Csupacsokis brownie
Kijevi csirkemell rizibizivel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Dubarry-csirkemell
Mákos guba
Krémes spenótfőzelék
Tojásos nokedli fejes salátával
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Májas hústekercs  recept
recept
Mester

Májas hústekercs

90 perc
4 adag
Megfizethető
4.5
2001. 12. 19.

Elkészítés

Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, és hűlni hagyjuk. A petrezselymet és a snidlinget megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A kenőmájast a petrezselyemmel, a snidlinggel és a tojással elkeverjük. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, vékonyan megkenjük a kenőmájas masszával, feltekerjük, és cérnával összekötjük, vagy fogvájóval összetűzzük (a végeket is!). Serpenyőben felforrósítunk 4 evőkanál olajat, és körös-körül megpirítjuk benne a hústekercseket. Tepsibe rakjuk őket, aláöntjük a bort, és a sütőben 40 percig sütjük. A burgonyát meghámozzuk és félbevágjuk. A serpenyőbe öntjük a maradék olajat, és megsütjük benne a fél burgonyákat (kb. 5 perc). A hústekercseket a burgonyával tányérra rendezzük. Szezonzöldségekkel tálaljuk.

Recept értékelése

4.5 / 5

2 értékelés

Ajánljuk még

Házi vaníliasodó
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Hasonló receptek

Húsleves cérnametélttel  recept
Recept
Egyszerű

Húsleves cérnametélttel

135 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

|

2025.02.05.

Töltött sütőtök recept
Recept
Rafinált

Töltött sütőtök

80 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2024.10.04.

Fejtett bableves recept
Recept
Bonyolult

Fejtett bableves

90 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2024.09.22.

Friss receptek

Házi vaníliasodó recept
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya recept
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa recept
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj recept
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes recept
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Házi majonéz recept
Recept
Egyszerű

Házi majonéz

5 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.12.

Reszelt túrós sütemény recept
Recept
Egyszerű

Reszelt túrós sütemény

95 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.09.

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.