Előkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, és hűlni hagyjuk. A petrezselymet és a snidlinget megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A kenőmájast a petrezselyemmel, a snidlinggel és a tojással elkeverjük. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, vékonyan megkenjük a kenőmájas masszával, feltekerjük, és cérnával összekötjük, vagy fogvájóval összetűzzük (a végeket is!). Serpenyőben felforrósítunk 4 evőkanál olajat, és körös-körül megpirítjuk benne a hústekercseket. Tepsibe rakjuk őket, aláöntjük a bort, és a sütőben 40 percig sütjük. A burgonyát meghámozzuk és félbevágjuk. A serpenyőbe öntjük a maradék olajat, és megsütjük benne a fél burgonyákat (kb. 5 perc). A hústekercseket a burgonyával tányérra rendezzük. Szezonzöldségekkel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.