Elkészítés: A kenőmájast összekeverem a reszelt sajttal, a reszelt főtt tojással, az apróra vágott lila- és fokhagymával. Petrezselyemmel ízesítem.
Lisztes nyújtódeszkán kinyújtom a szobahőmérsékleten felengedett tésztát. Megkenem a májassal, majd félbehajtom. Ujjnyi vastag, kb. 5 centis csíkokat vágok, majd egy csavarral masnit csinálok belőle.
Kikent tepsibe teszem. Villával felvert tojással megkenem. A tetejét megszórom ízlés szerint vagy köménymaggal, vagy szezámmaggal, vagy lenmaggal... Előmelegített sütőben készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.