Elkészítés: A felaprított vöröshagymát és fokhagymát kevés zsiradékon megpirítjuk. Megszórjuk sóval, borssal
és kevés őrölt köménnyel.
A csirkemájat késsel elkaparjuk, hozzátesszük az áztatott zsemlét, a tojást és a dinsztelt hagymát, összedolgozzuk.
A töltelékből teszünk a kivert, sózott, fűszerezett húsra, sarkait fogvájóval összetűzzük. Tepsiben vagy jénaiban fólia alatt sütjük, majd a fóliát levéve kicsit megpirítjuk.
Egészben sült krumplit vagy krumplipürét kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.