Elkészítés: A megtisztított és rózsáira szedett, megfõzött karfiolt kikent
és bemorzsázott tepsibe terítjük. A margarint habzásig hevítjük a liszttel,
majd felöntjük tejjel és a kissé felvert tojásokkal. Belekeverjük az
ételízesítõt és a többi fûszert, majd a villával áttört májkrémmel
összekeverjük. (Az a legegyszerûbb, ha a tejes mártást meg a tejfölt a
turmixgép poharába öntjük, hozzáadjuk a többi anyagot, és habosra kavarjuk.)
Ezt az öntetet rálocsoljuk a karfiolra (nem kell, hogy befedje), és elõmelegített sütõbe rakjuk. Legalább 25 percig sütjük
(gáztûzhelyben 4. fokozaton). Mielõtt kivennénk a sütõbõl, gyõzõdjünk meg arról, hogy a közepe is átsült-e. (Villával megszurkálhatjuk a
tetejét.) Ha nem ragad, akkor átsült.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.