Elkészítés: Minden hozzávalót megtisztítunk és kis kockákra vágunk. A csirkemellkockákat befűszerezzük a sült csirke sóval, majd serpenyőben jól átsütjük.
Egy nagy tálba elkezdjük beletenni a zöldségeket: egy marék paradicsomkocka, majd parikakocka, kígyóuborka, alma, csemege uborka, végül a hagyma, majd a csirkemellkockák jönnek. Addig folytatjuk, amíg az alapanyagok el nem fogynak.
A majonézt sóval, borssal, ételízesítővel, pirospaprikával (ízlés szerint) és mustárral ízesítjük. Ezzel nyakon öntjük a salátát, jól megrázzuk a tálat, majd vastagon megszórjuk reszelt sajttal, és kb. 2-3 órát a hütőben hagyjuk összeérni az ízeket.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.