Elkészítés: A beáztatott vöröslencsét és a sárgaborsót sózott, borsozott és babérlevéllel fűszerezett vízben puhára főzzük, leszűrjük, és krémesre turmixoljuk.
Ha langyosra hűlt, hozzákeverjük a majonézt, a zúzott fokhagymát, a mustárt és az aprított petrezselymet. Jól összekeverjük, ha kell, sóval, borssal utóízesítjük, és hűtőbe téve jól lehűtjük.
Tálaláskor a lencsekrémet tányérra formázzuk, majd salátával, paradicsommal, petrezselyemmel díszítjük. Barna toast kenyérrel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.