Elkészítés: Megfőzzük kuktában a jól megmosott disznónyelveket sós, babérleveles, borsos vízben. Még melegen megtisztítjuk a vastag bőrétől, és nagyon apró kockára vágjuk az egészet. Aki pasztásabban, krémesebben kedveli, az darálja le, a főzőlevet pedig felhasználhatjuk kitűnő levesek készítéséhez.
Készítsünk a tojásból és az olajból majonézt, tegyünk hozzá finom mustárt, tejfölt, citromlevet, sózzuk, borsozzuk, végül keverjük össze a kihűlt nyelvvel.
Pirítós kenyérre kenve, vagy friss zsemlével fogyasztva mennyei előétel, reggeli, vacsora lehet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.