Elkészítés: A mártáshoz az olajat állandó kevergetés mellett a tojássárgájához adjuk (először cseppenként, majd nagyon vékony sugárban keverjük bele, hogy vaj sűrűségű legyen). Utána mustárral, porcukorral, citromlével ízesítjük, és a tejföllel simára keverjük. A húst, a két megtisztított kemény tojást és az ecetes uborkát egyforma apró kockákra vágjuk, és annyi mártást adunk hozzá, hogy összetapadjon, a többit jégre tesszük. A savanyú káposztaleveleket kierezzük, majd háromujjnyi kockákra vágjuk. Mindegyikre egy-egy kiskanál húskeveréket halmozunk, először a levéldarab két végét ráhajtjuk, majd úgy göngyöljük össze, mint a töltött káposztát. Az apró töltelékeket szorosan egymás mellé tálra fektetjük, folpackkal letakarjuk, és legalább egy órára jégbe hűtjük. Közvetlenül tálalás előtt a félretett, szintén jó hideg tartármártással leöntve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.