Előkészítés:
A marhahúst megmossuk, konyhai papírtörlővel szárazra töröljük, és vékony csíkokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és finomra összevágjuk.
Elkészítés:
Az olajat lábasban felforrósítjuk, hozzáadjuk a hagymát, megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a marhahúst, megsózzuk, csipet borssal, és majoránnával bőven megszórjuk. Kevés vizet öntünk alá, összekeverjük, és lefedve puhára pároljuk. A tejfölben csomómentesre elkeverjük a lisztet, és a húshoz öntjük, amikor az már megpuhult. Összekeverjük és felforraljuk. Párolt rizzsel, vagy tésztával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.