A májat a hártyáktól megtisztítjuk. Csíkokra vágjuk, tálba tesszük és leöntjük a tejjel. Közben az almát cikkekre, a zöldhagymát karikákra vágjuk. A májat lecsöpögtetjük, a tejet leitatjuk, majd lisztbe forgatjuk. 3 dkg, megforrósított margarinon megsütjük. A maradék margarint serpenyőben megforrósítjuk, beletesszük a zöldhagymát, majd 2 perc párolás után az almát is. Felöntjük az almaborral és az almapálinkával. Sóval, borssal, majoránnával ízesítjük. Belekeverjük a tejfölt, majd beletesszük a májat. Sózzuk, felaprított petrezselyemmel megszórjuk. Burgonyapürével kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.