Elkészítés: A tészta alapanyagait egy tálba tesszük, összegyúrjuk. Amikor megfelelő az állaga, kettéosztjuk, majd kinyújtjuk a tésztákat.
Közben összeállítjuk a tölteléket: a tojásokat habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a vajat és a mákot, majd a tejet és a lisztbe kevert sütőport is hozzákeverjük.
Kiolajozott tepsibe tesszük az egyik tésztalapot, elkenjük rajta a meggydzsemet, ráhalmozzuk a tölteléket, elsimítjuk, és befedjük a másik lappal.
160 fokos sütőben 40-45 percig sütjük. Tálaláskor megszórjuk porcukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.