Elkészítés: A tészta hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, majd 4 lapot sütünk belőle.
A mákos töltelék alapanyagait összefőzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A meggyes töltelékhez a szójatejből és a búzadarából tejbegrízt készítünk, majd ha kihűlt, hozzáadjuk a margarinos-porcukros krémet és a magvalt meggyet.
Az első lapot a pálinkás meggylekvárral megkenjük, majd ráhelyezzük a mákos töltelék felét. Rátesszük a 2. lapot, és a tejbegrízes krémet egyenletesen elsimítjuk rajta. A 3. lapot szintén megkenjük meggylekvárral, majd a maradék mákos tölteléket ráhelyezzük. A 4. lap tetejére kerül az olvasztott csokimáz.
Az elkészült süteményt néhány órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek, és könnyen szeletelhető legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.