Elkészítés: Simára gyúrod a tésztához valókat, vékonyra nyújtod, majd 3 méretű pohárral köröcskéket szaggatsz ki belőle. A közepes méretű köröcskéket félbe vágod, ez lesz a Malacka 2 füle, a kicsi a nózija, a legnagyobb pedig - értelemszerűen - a feje. A 2 szeme egy-egy mazsola.
Kivajazod a tepsit, megkened a malacfejeket a tejjel elkevert tojássárgájával, majd be az előmelegített sütőbe, és kb. 20 percet sütöd (3-4-es fokozat/175-200 fok).
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.