Elkészítés: A kb. 1,5 cm-es bőrös malacszeleteket előző nap kissé kiklopfolom, a fenti fűszerekkel befűszerezem mind a két oldalán, kevés étolajjal megkenem, és másnapig lefedve a hűtőszekrénybe teszem. Másnap a tepsit jól kikenem zsírral, egy kevés vizet öntök rá, majd a befűszerezett hússzeleteket úgy helyezem a tepsibe, hogy a bevagdalt bőrős részek szabadon maradjanak. Befedem alufóliával, és beteszem az előmelegített sütőbe. Közepes lángon a húst puhára párolom. Mikor a hús már megpuhult, a fóliát leveszem róla, és a húst zsírjára lesütöm, a húst időnként megforgatva és a zsírral locsolva. Köretnek párolt rizst vagy sült burgonyát és párolt vörös káposztát kínálok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.