Elkészítés: A kétszersülteket egyenként megáztatjuk a kávéban annyira, hogy megpuhuljanak, de ne essenek szét. Áztatás után kicsit kinyomkodjuk őket két tenyér között, hogy a formáját megtartsák, és ne csöpögjenek, majd kis süteményes tányérra rakjuk egyenként. A tojásfehérjét felverjük kevés cukorral, és amikor már majdnem kemény, hozzáadjuk a málnát, és addig keverjük, amíg a málna már nem lesz darabos. Ezt a habot a kétszersültekre adagoljuk (úgy, hogy a hab mindent ellepjen), végül pedig legalább 1 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.