A piskótához a gőz felett összeolvasztjuk a csoki és a vajat /margarint/( ne legyen túl meleg).Ketté választjuk a tojásokat a fehérjét csipetsóval és a cukorral kemény habbá verjük,majd hozzákeverjük a sárgáját,és vajas csokoládét.Végül beleforgatjuk a kakaóport és sütőporral elkevert liszt vajas csokoládétA masszát sütőpapírral kibéleltet kb 18 cm átmérőjű torta forma öntjük . Tűpróbával ellenőzezzük .Ha kihűlt kivágjuk a tortaformából és vízszintes 5 egyenlő lapba vágjuk.A krémhez felforraljuk a málnát a cukorral és a vízzel ,majd egy szűrön átpasszírozzuk végezetül az 1 dl vízzel kikevert vaníliás puding porral besűrítjük.Kihűtjük majd a puha vajjal/ margarinnal/habosra keverjük.A krémmel összetöltjük a piskótalapokat úgy, hogy vékony rétegben az oldalára és a tetejére is jusson krém .Hűtőszekrénybe tesszük dermedni.Tálalás előtt a marcipánból készített tojásokkal ,cukorvirágokkal nyuszival és ibolyával díszítjük.
Megjegyzés
Ünnepi alkalomra ajánlom nagyon dekoratív torta. De nem kezdőknek összetettmunka. De a végeredmény kárpótól.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.