Elkészítés: A tejet és a kókuszreszeléket öntsük egy edénybe, majd néha megkeverve forraljuk fel. Vigyázzunk, nehogy kifusson, inkább többször keverjük meg. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni (én este forraltam össze, majd éjszakára a hűtőbe tettem, hogy a tej jól átvegye a kókusz ízét).
A kókuszreszelékes tejhez öntsük hozzá a tejszínt, majd adjunk hozzá 2 evőkanál barna cukrot és 1 csomag vaníliás cukrot. Ezután kevergetve melegítsük forráspontig. Ekkor vegyük le a tűzről, majd állandó keverés mellett, szórjunk bele 2 teáskanál porzselatint. Addig keverjük, hogy teljesen feloldódjon, és sima állagú legyen. Hagyjuk langyosra hűlni, majd töltsük a poharakba, és tegyük be a hűtőszekrénybe, hogy teljesen megdermedjen.
A málnát tegyük egy edénybe, majd adjunk hozzá 2-3 evőkanál barna cukrot, 1 csomag vaníliás cukrot, és kevergetve főzzük kb. 5 percig. Ezután vegyük le a tűzről, majd egy szitán passzírozzuk át, hogy a magok ne kerüljenek bele a zselébe.
Az átpasszírozott málnapépet tegyük vissza a tűzre, majd melegítsük forráspontig. Ekkor vegyük le a tűzről, majd állandó keverés mellett szórjunk bele 2 teáskanál porzselatint. Ezután keverjük simára, csomómentesre, és hűtsük langyosra.
Vegyük ki a hűtőből a megdermed kókuszkrémet, majd kanalazzuk a tetejére a langyosra hűtött málnazselét. Ezután tegyük vissza a hűtőbe, hogy a málnás rész is megdermedjen.
Tálalás előtt szórjuk meg a tetejét kókuszchipssel, és díszítsük málnaszemekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.