Elkészítés: Az összetevőkből piskótát sütünk, hagyjuk kihűlni.
A tejszínt géppel habbá verjük. Ha a tejszínhab már majdnem kész, lassan adagolva belekeverjük a kiengedett málnát, a cukrot és a rumot vagy aromát. Előtte pár szem málnát tegyünk félre a díszítéshez.
A piskótát 3 lapba vágjuk, sorban megkenjük a málnás krémmel. A tetejére is kenünk a krémből. Felvágás előtt tegyük a hűtőbe 1 órára.
Tejszínhabbal és málnaszemekkel díszítjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.