Elkészítése: A margarint felolvasztjuk, beletesszük a mandulapelyhet és enyhén megpörköljük, hozzáadjuk a lisztet, elkeverjük, felöntjük a tejjel. Mézzel ízesítjük, jól felforraljuk, majd belekeverjük a tojások sárgáját, és a kemény habbá vert fehérjét. Puding vagy őzgerincformát margarinnal kikenünk, megszórjuk vágott mandulával, beletöltjük a masszát, és vízfürdőbe állítva forró sütőben gőzöljük. A felfújtat a sütőből kivéve azonnal tálaljuk, mézzel ízesített tejszínhabot kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.