Elkészítés: A tészta alapanyagait jól dolgozzuk össze, majd pihentessük a hűtőszekrényben 1-2 óráig.
Közben a mandulát forrázzuk le, pár perc múlva bújtassuk ki a szemeket a barna héjból, és vegyük őket ketté, így kiadósabb.
A tésztát nyújtsuk vékonyra, szaggasuk ki 6 cm átmérőjű korongokra.
Kenjük meg a kekszek tetejét tojásfehérjével, mindegyik közepére tegyünk 1 szem aszalt barackot, és ezt rakjuk körbe mandulaszemekkel.
Közepesen forró sütőben 10-12 perc alatt süssük meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.