Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, és a sárgáját kikeverjük a 4 evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral. Belemérjük a vizet, majd a sütőporral átszitált lisztet, és jól kikeverjük. Hozzáadjuk a keményre vert tojások fehérjét. Sütőpapíros téglalap tepsibe tesszük, és kb. 180 fokon 40 percig, tűpróbáig sütjük.
A pudingport elkeverjük a tejjel, majd 2 dkg mandulát 5 evőkanál cukorral porrá darálunk, és a pudingos tejhez öntjük, majd krémet főzünk.
A kihűlt tésztát kettévágjuk, majd középen is kettévágjuk, és összeborítjuk, így 4 lapunk lesz. Rétegesen töltjük a krémmel, a második és harmadik lap közé szórunk mandulát is, és a tetejét is meghintjük szeletelt mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.