Elkészítés: 1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tepsit kibéleljük sütőpapírral.
2. A vajat és cukrot krémesre keverjük, egyenként belekeverjük a tojásokat. Hozzászitáljuk a lisztet és a sütőport. Beledolgozunk 1 csipet sót, a tejfölt és a kakaóport. A tésztát a tepsibe simítjuk, és a sütőben(középen, légkeverésesnél 160 fokon) 25-30 percig sütjük.
3. A marcipánhoz megolvasztjuk a vajat. Belekeverjük a cukrot és a darát, kicsit forraljuk. Hozzáadjuk a rumot és a mandulaaromát, majd a masszát azonnal a süteményre simítjuk.
4. A mázhoz megolvasztjuk a kókuszzsírt, kicsit kihűtjük. A porcukrot összekeverjük a kakaóporral, a rumot és a tojást kikeverjük. Az egészet összekeverjük a kókuszzsírral, és a marcipánra simítjuk. Megszórjuk színes tortadarával, és tálalásig hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.