A rizst négy dl sós vízben megfőzzük. Míg fő, vékony csíkokra metéljük a húst. A megtisztított fokhagymát finomra aprítjuk, a petrezselymet apróra vágjuk. Az olajat wokban vagy serpenyőben felhevítjük, s a húst adagonként kissé megpirítjuk benne. Lapátkanállal kivesszük, s tálba téve melegen tartjuk.
A szójaszószt és a rizsbort a fokhagymával egy kis pecsenyelével felforraljuk, az így kapott mártást ráöntjük a tálban lévő húsra, amit megszórunk a petrezselyem felével, a másik felét a vajjal együtt elkeverjük a rizzsel.
A rizst tovább finomíthatjuk: kevés olajat felforrósítunk wokban vagy serpenyőben, tálban felütünk és elkeverünk két tojást, egy percig sütjük a forró olajban, akkor hozzáadjuk a rizst, s addig kevergetjük, amíg puha és meleg nem lesz.
Jól illik a szójamártásos marhahúshoz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.