Elkészítés: A húst megtisztítjuk, falatnyi kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, négybe vágjuk. A paprikát megmossuk, húsát nagyobb kockákra szeljük. A hagymával és a paprikával felváltva nyársra húzzuk.
A guacamoléhoz a paradicsomot meghámozzuk, húsát apróra vágjuk. A hagymát is meghámozzuk, felaprítjuk. A citrom levét kicsavarjuk. Az avokádó meghámozzuk, magját eltávolítjuk, húsát villával összetörjük, azonnal elkeverjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg. Majd hozzáadjuk a paradicsomot és a hagymát. Sóval, borssal, csipetnyi chilivel ízesítjük.
A nyársakata megkenjük olajjal, és a grillrácson (vagy serpenyőben) folyamatosan forgatva 12-15 percig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, és az avokádómártással kínáljuk. Tortillát is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.