Elkészítés: A húst felszeletelem, klopfolom, a széleket pár helyen bevagdosom. Sózom, borsozom, felhevített vajon mindkét oldalát hirtelen elősütöm.
Egy nagyobb serpenyőben karamellizálom a cukrot, felöntöm 1 dl vízzel. Amikor a karamell elolvadt, hozzáöntöm a paradicsomszószt. A szószba teszem a hússzeleteket, hozzáadom a babért, a borókabogyót, kicsit félrehúzott fedővel párolom kb. 1 órát, hogy a mártás kicsit besűrűsödjön.
Közben felhevített olajon megdinsztelem a felkockázott vöröshagymát, fokhagymát, együtt pirítom rajta a feldarabolt májat a gombával. Sózom, borsozom, kakukkfűvel, oreganoval fűszerezem, zsírjára sütöm.
A húshoz keverem a ragut, tovább párolom, ameddig a hús megpuhul.
Tálalásnál a hússzeletekre halmozom a ragut a mártással, krumplifánkkal kínálom.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.