Elkészítés: A húst felszeletelem, klopfolom, a széleket pár helyen bevagdosom. Sózom, borsozom, felhevített vajon mindkét oldalát hirtelen elősütöm.
Egy nagyobb serpenyőben karamellizálom a cukrot, felöntöm 1 dl vízzel. Amikor a karamell elolvadt, hozzáöntöm a paradicsomszószt. A szószba teszem a hússzeleteket, hozzáadom a babért, a borókabogyót, kicsit félrehúzott fedővel párolom kb. 1 órát, hogy a mártás kicsit besűrűsödjön.
Közben felhevített olajon megdinsztelem a felkockázott vöröshagymát, fokhagymát, együtt pirítom rajta a feldarabolt májat a gombával. Sózom, borsozom, kakukkfűvel, oreganoval fűszerezem, zsírjára sütöm.
A húshoz keverem a ragut, tovább párolom, ameddig a hús megpuhul.
Tálalásnál a hússzeletekre halmozom a ragut a mártással, krumplifánkkal kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.