Elkészítés: Paprikáinkat kicsumázzuk, laskára daraboljuk. Kedves kis hagymáinkat vékonyan felkarikázzuk, fogunk egy szép salátástálat, és az egészet beleszórjuk. Lazán összekeverjük, sózzuk, borsozzuk, majoránnázzuk, kakukkfüvezzük, megint csak összekeverjük, és 1 óráig békén hagyjuk.
Ezek után meghintjük porcukorral és ecettel, oly módon, hogy kellemesen savanykás legyen. Ha eltaláltuk az ízét, permetezzük meg olívával, még egyszer forgassuk meg, majd találjunk valami egyórás elfoglaltságot magunknak.
Időnk múltával forraljunk vizet, ha már lobog, annyit öntsünk rá, hogy éppen ellepje. Várjuk meg, míg kihűl, fedjük le (vagy tegyük befőttesüvegekbe), és zárjuk el a hűtőbe 2 napra.
Savanyúságnak és salátának is módfelett finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.