Elkészítés: Először a mártásnak veselkedjünk neki. Megkeressük jól bevált keverőtálunkat, beleöntjük a tejfölt, a majonézt, a porcukrot, a fehérbort, a citrom levét, és simára keverjük. Rádobjuk az uborkát és a hagymát, még egyszer összekeverjük, és jól behűtjük.
A kiflit felkarikázzuk, a sajtot és a sonkát közepesen vastag szeletekre vágjuk. Kicsi pogácsaszaggatóval nett kis lapokat szúrunk ki belőle, majd egymással váltogatva 4 nyársra húzzuk. A tojást a liszttel felverjük, benne megmártjuk nyársainkat, majd bő, forró olajban hirtelen megsütjük.
A mártogatót előhűtött üvegtálkába öntjük, és már mehet is az asztalra. Hideg sör mellé kiváló.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.