Elkészítés: A csokoládét felolvasztjuk. A vajat a cukorral és a csipet sóval krémesre keverjük. A tojásokat egyenként hozzáadjuk. A lisztet elkeverjük a sütőporral, a masszához adjuk. Tejjel lazítjuk a masszát, 5 evőkanál mandulalikőrrel gazdagítjuk. A tésztát 3 felé osztjuk. 1/3 részéhez hozzádjuk a 2 evőkanál kakaóport, 3-4 evőkanál étcsokoládét, 1-2 evőkanál mandulalikőrt. 1/3 részéhez a szétmorzsolt amarettini kekszeket és 2 evőkanál mandulalikőrt. Az utolsó harmadot meghagyjuk eredeti állapotában. Kivajazott, zsemlemorzsával meghintett kuglófformába (22 cm átmérőjű) rétegezzük a különféle tésztákat, majd a legvégén egy villát áthúzunk mindahárom rétegen, hogy kissé összekeverjük. Előmelegített sütőben 175 fokon kb. 40-50 percig sütjük. A tetejére pörkölt mandula és a maradék étcsokoládé kerül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.