6 tojásból piskótát készítünk. A tejbe megfőzzük a vaníliás pudingport. Miután kihűlt belekeverjük a mascarponet. A fagyasztott gyümölcsöt a vízzel melegitem. Bele keverem a cukrot és a fahéjat. Forrassig melegitem, majd egy kevés vízben feloldom a zselatint és azt is hozzá keverem. Ekkor már nem forralom tovább! Miután kihűltek a piskótát 3 részre osztom. Először rakanalazom a gyümölcsöt utána a vaníliás krémet, majd beboritom a következő lappal. Utána ismét gyümölcs majd krém. A végén jön az utolsó piskóta lap. Néhány órára hűtőbe teszem. Ezután felverem a tejszínt és azzal borítom be a külsejét majd diszitem! Mindenkinek jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.