Elkészítés: A tojásfehérjéket jó keményre verjük a citromlével, a vége felé beleszórjuk a cukrot. Amikor a tojásfehérje kemény, kanalanként beleforgatjuk a lisztet, zsírpapírral kibélelt 24 cm átmérőjű tortaformába simítjuk, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Ezután kihűtjük és kettévágjuk.
A krémhez a puha vajat és a porcukrot robotgéppel habosra keverjük, hozzáadjuk a kiengedett gesztenyepürét és a mascarponét, majd tovább keverve a tejszínt.
A torta alsó lapját megöntözzük a tea felével mennyiséggel, rásimítjuk a krém felét, majd beborítjuk a maradék teával meglocsolt felső lappal. Bevonjuk a maradék krémmel, és behűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.