Elkészítés: Leveskockából húslevest készítünkl. A vöröshagymát felkockázzuk, a vajon megdinszteljük (ne barnuljon meg!). Hozzáadjuk a rizst, 1-2 percig kevergetjük, majd felöntjük a húsleves felével, beletesszük a pár bibeszál sáfrányt, tulajdonképpen csak színezés végett. Megkeverjük, majd fedő alatt a legkisebb lángon pároljuk. Fokozatosan adjuk hozzá a húslevest, amíg megfő a rizs - ez kb. 20 perc (nekem mindig pont ez az 1 liter folyadék szükséges hozzá). Végül belekeverjük a parmezánt és a mascarpone felét, de ezekkel már nem főzzük. Tálaláskor 1-1 evőkanál mascarponét teszünk a rizottó tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.