Elkészítés: Leveskockából húslevest készítünkl. A vöröshagymát felkockázzuk, a vajon megdinszteljük (ne barnuljon meg!). Hozzáadjuk a rizst, 1-2 percig kevergetjük, majd felöntjük a húsleves felével, beletesszük a pár bibeszál sáfrányt, tulajdonképpen csak színezés végett. Megkeverjük, majd fedő alatt a legkisebb lángon pároljuk. Fokozatosan adjuk hozzá a húslevest, amíg megfő a rizs - ez kb. 20 perc (nekem mindig pont ez az 1 liter folyadék szükséges hozzá). Végül belekeverjük a parmezánt és a mascarpone felét, de ezekkel már nem főzzük. Tálaláskor 1-1 evőkanál mascarponét teszünk a rizottó tetejére.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.