Elkészítés: A padlizsánt karikára vágom, sózom, félreteszem 10 percre, majd papírtörlővel letörlöm. A cukkinit szintén karikára vágom, a gyöngyhagymát óvatosan megpucolom (vízbe téve könnyen lejön a héja). A padlizsánt, cukkinit, gyöngyhagymát öntöttvas sütőn - olaj nélkül - megfonnyasztom. A lilahagymát a paprikával, a hámozott paradicsommal lecsószerűen elkészítem. Ha kész, hozzáadom a sült zöldségeket, összerottyantom, ízesítem sóval, borssal, összetépkedett bazsalikomlevéllel. Tálaláskor elbír még 5 dkg parmezánt.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.