Elkészítés: A padlizsánt karikára vágom, sózom, félreteszem 10 percre, majd papírtörlővel letörlöm. A cukkinit szintén karikára vágom, a gyöngyhagymát óvatosan megpucolom (vízbe téve könnyen lejön a héja). A padlizsánt, cukkinit, gyöngyhagymát öntöttvas sütőn - olaj nélkül - megfonnyasztom. A lilahagymát a paprikával, a hámozott paradicsommal lecsószerűen elkészítem. Ha kész, hozzáadom a sült zöldségeket, összerottyantom, ízesítem sóval, borssal, összetépkedett bazsalikomlevéllel. Tálaláskor elbír még 5 dkg parmezánt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.