A szalonnát felkockázom, a vöröshagymát, a fokhagymát és a petrezselymet aprítom, az újhagymát és a paprikákat felkarikázom. A padlizsánt és a burgonyát kockára vágom, a cukkinit hosszában félbevágom, majd felszeletelem. A paradicsomokat felezem. Az újhagyma zöldjét félreteszem.
Egy nagyobb edényben olajon a panchettát megpirítom. Ráteszem a hagymákat, majd a paprikákat, rövidesen a padlizsánt, és a krumplit. Kicsit később a cukkinit és a paradicsomot. Fűszerezem, majd rövid dinsztelés után felöntöm vízzel.
A kolbászt felszeletelem.
Amikor már a zöldségek csaknem puhák, beleteszem a kolbászt, és rászórom a hagymazöldet, a petrezselyem zöldet és néhány bazsalikomot.
Megjegyzés
A magyaros paprikás krumpli rokona, attól leginkább a fűszerezésében tér el, valamint abban, hogy van benne padlizsán, esetleg cukkini és bazsalikom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.