A húslevesalaplét felforraljuk, majd alacsony hőfokon, habverővel kevergetve beleszórjuk a darát. Kevergetve főzzük 15 percig, majd levesszük a tűzről. Beleeverjük a vajat és a parmezánt, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, majd tepsibe simítjuk, és hagyjuk megszilárdulni.
Háromszögeket vágunk belőle, és meglocsoljuk kevés olívaolajjal. Mindegyikbe 1-1 szelet kolbászt nyomunk. 220 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük. A tepsibe a paradicsomot is, és további 5 percig sütjük.
Az öntethez összekeverjük az ecetet az olajjal és az összezúzott fokhagymával. Beleforgatjuk a falatnyi darabokra tépett salátát. Megforgatjuk az öntetben, a polentára halmozzuk, és elosztjuk rajta a falatnyi darabokra tépett mozzarellát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.