Elkészítés: A medvehagymát apróra, a bacont kis kockákra vágjuk. A bacont kipirítjuk és leszűrjük. Az apróra vágott medvehagymát és a bacont elkeverjük a krémsajttal. Ízesítjük sóval, ha szükséges (a bacon sós!) és borssal.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A töltelékből teszünk a karajszeletek egyik oldalára, majd ráhajtjuk a másik felét, és a szokásos módon bepanírozzuk. Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.
Párolt zöldséget készítettem mellé köretnek. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.