Elkészítés: A petrezselymet és a fokhagymát aprítom, 4 levél medvehagymát és a gombát szeletelem, az újhagymát és a chilit karikára, a paradicsomot négybe vágom, kettőt félreteszek, a többit kockára vágom. A tojásokat felverem, a lisztet, tejet belekeverem, fűszerezem.
Egy serpenyőben az olajat felhevítem, benne a hagymát, a paprikát, majd a többi zöldséget is rátéve megdinsztelem, majd félreteszem.
A serpenyőbe ismét öntök kevés olajat, beleöntöm a tojást, megsütöm. A felére ráhelyezem a tölteléket, reszelek rá sajtot, a másik felét díszítem medvehagymával és paradicsommal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.