Elkészítés: A gombát megpucoljuk. A sonkát, a gombát és a vöröshagymát felkockázzuk, a medvehagymát felcsíkozzuk. Vajon megfuttatjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a gombát, mikor levet ereszt, hozzáadjuk a sonkát, majd a végén a medvehagymát, sózzuk, borsozzuk.
Kiklopfoljuk a tarját, az egyik oldalát sózzuk-borsozzuk, a másik oldalára teszünk a töltelékből, feltekerjük, majd belegöngyöljük egy darab sertéshálóba.
A burgonyát megpucoljuk és feldaraboljuk, kivajazott jénai aljára helyezzük, megszórjuk grill fűszerkeverékkel. A tetejére vajat darabolunk, majd ráhelyezzük a göngyölt húsokat. Az edényt lefedjük.
1,5 óra alatt közepes hőfokon készre sütjük, közben egyszer megforgatjuk a göngyölt húst, hogy mindkét fele szépen megpiruljon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.