Elkészítés: A krumplikat héjában felteszem főni.
Keverőtálban a vajkrémet és a felvágott hagymákat, chilit és a fűszereket összekeverem.
A paprikákat megskalpolom, a magházat eltávolítom, s megtöltöm a masszával. Betekerem a baconnal.
A krumplikat megpucolom, egy serpenyőbe szeletelem, melybe előzőleg olajat locsoltam. Sózom, borsozom. Ráfektetem a paprikákat, rárakom a zöldfűszereket, letakarom alufóliával.
Beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe. 35 perc elteltével leveszem a fóliát, átkapcsolok grillfokozatra, s 200 C fokon tovább sütöm 20 percig.
Salátával tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.