Elkészítés: Az 5 egész tojást, a sütőport, az olajat és a 25 dkg cukrot, a sütőporral és 2 dl joghurttal habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, a vaníliás cukrot és a morzsát. Zsírozott, morzsázott nagy tepsibe borítjuk, megszórjuk a gyümölccsel, kissé belenyomkodjuk, majd az egészet megszórjuk őrölt fahéjjal. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tűpróba sikerül - persze a közepén! Közben a pudingporból cukorral és tejjel, a leírás szerint elkészítjük a pudingot. (Körülbelül fél adagot!) Lehűtjük, hozzáadjuk a 2 pohár joghurtot, a habfixálót, a citrom reszelt héját, és habosra keverjük. Ha a tészta kihűlt, az öntetet rásimítjuk, és lehűtés után szeletelve tálalható. Nagyon-nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.