Elkészítése: A tésztához az 5 tojás sárgáját összekeverjük a cukorral, majd egy másik keverőtálban a lisztet, a vaníliás cukrot és a sütőport. Összekeverjük, végül a felvert tojásfehérjét is hozzáadjuk. Előmelegített sütőben 175 fokon megsütjük.
A krémhez a vajat, a cukrot és a vaníliás cukrot összekeverjük. A magozott meggy felét (1/2 üveg) NAGYON apróra vágjuk, akár kézzel, akár géppel, majd a krémhez keverjük. A krémet a tésztára kentük.
Forró víz felett csokoládét olvasztunk, hozzá egy kevés olajat és egy kevés vajat öntve (hogy fényes legyen a csokoládé). Kiskanállal rásimítjuk az eddig elkészült süteményre a csokoládé felét, a maradék magozott meggyet pedig kb. 4 cm távolságra egymástól helyezzük a tésztára. Jön rá egy újabb réteg csokoládé. Ha a csoki megdermedt rajta, fel lehet kockázni meleg vízbe mártott késsel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.