Elkészítés: A tojásokat szétválasztom, a fehérjét kevés cukorral kemény habbá verem. A sárgájához hozzáadom a cukrot, és szintén jól kikeverem, majd mehet bele a többi hozzávaló, legvégül a fehérjehabot keverem bele óvatosan.
A sütőt előmelegítem 170 C fokra. Egy közepes méretű tepsit sütőpapírral kibélelek, és ebbe öntöm a tésztát. Elegyengetem, majd a meggyszemekkel kirakom a tetejét.
Betolom a sütőbe, és 50 perc alatt készre sütöm. A végén a közepébe beleszúrok egy hegyes késsel, ez a tűpróba, ha már nem ragad rá semmi, akkor készen van és kiveszem, majd hagyom kihűlni.
Kihűlés után kockákra szeletelem, és a tetejét kevés porcukorral meghintem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.