Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéket a hideg vízzel jól felverjük, apránként adjuk hozzá a cukrokat, kemény habbá verjük. A lisztet a kakaóporral és a sütőporral összekeverjük. A cukros kemény habhoz hozzákeverjük a tojássárgákat, majd az olajat és a kakaós-sütőporos lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon megsütjük. A sütő ajtaját nem nyitogatjuk!
A krémhez a pudingporokat a cukorral, a tejjel és a meggylével simára keverjük, felfőzzük, majd kihűtjük. Hozzákeverjük a joghurtot.
A meggyet botmixerrel pürésítjük. A tejszínhabot keményre verjük. A zselatint fél dl langyos vízben feloldjuk. Ezután a joghurtos pudinghoz keverjük a kipürésített meggyet, a zselatint és a tejszínhabot. Együtt jó habosra, krémes állagúvá verjük.
A krémet a tésztalapra simítjuk, hűtőbe tesszük néhány órára, végül olvasztott csokoládét csurgatunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.