Vadas marha
Tárkonyos csirkeraguleves
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rakott zöldbab darált hússal
Epres blondie
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Tojásos nokedli fejes salátával
Káposztás tészta egyszerűen
Kínai szezámmagos csirke
Kijevi csirkemell rizibizivel
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Klasszikus stíriai metélt
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Kapros tökfőzelék virslivel
Babgulyás
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Csupacsokis brownie
Klasszikus grízgaluska leves
Krémes spenótfőzelék
Körömpörkölt csülökkel
Meggyes piskóta V. recept
recept

Meggyes piskóta V.

0 perc
0 adag
3
2007. 10. 02.

Elkészítés

Elkészítés: A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A margarint habosra keverjük, hozzáadjuk az édesítőport, és tovább habosítjuk. Beledolgozzuk egyenként a tojássárgákat. A lisztet elkeverjük a sütőporral, és felváltva a tojáshabbal és a tejjel a masszához adagoljuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. Közepes méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral. A tepsibe belesimítjuk a masszát. A meggyet alaposan lecsepegtetjük, és a sütemény tetejére szórjuk. A sütőben 35-40 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni. Lehúzzuk róla a papírt, szeletekre vágjuk, és az édesítőporral bőven meghintve tálaljuk.

Megjegyzés
Energia (1 szelet): 942 kJ/225 kcal Szénhidrát (1 szelet): 19,4 g

Recept értékelése

3 / 5

1 értékelés

Ajánljuk még

Házi vaníliasodó
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Hasonló receptek

Mentás görögdinnyesaláta recept
Recept
Egyszerű

Mentás görögdinnyesaláta

15 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

|

2024.07.30.

Szilvakrémleves tejszínhabbal recept
Recept
Egyszerű

Szilvakrémleves tejszínhabbal

30 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

|

2024.07.28.

Áfonyás-mozzarellás dinnyesaláta recept
Recept
Egyszerű

Áfonyás-mozzarellás dinnyesaláta

25 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

|

2024.07.28.

Friss receptek

Házi vaníliasodó recept
Recept
Egyszerű

Házi vaníliasodó

10 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.19.

Tarhonya recept
Recept
Egyszerű

Tarhonya

25 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.18.

Hajtogatott tepertős pogácsa recept
Recept
Mester

Hajtogatott tepertős pogácsa

195 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.18.

Szaftos zsebes karaj recept
Recept
Rafinált

Szaftos zsebes karaj

250 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

|

2025.02.17.

Songoku rétes recept
Recept
Egyszerű

Songoku rétes

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Lengyel Erika szerző profilképe

Lengyel Erika

|

2025.02.14.

Házi majonéz recept
Recept
Egyszerű

Házi majonéz

5 perc
|
4 adag
|
Olcsó
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

|

2025.02.12.

Reszelt túrós sütemény recept
Recept
Egyszerű

Reszelt túrós sütemény

95 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

|

2025.02.09.

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.