A megmosott, szárazra törölt csirkemellet kockázzuk apróra. Ízesítsük a fűszerkeverékkel, és tegyük félre. A káposztát a külső levelek eltávolítása után reszeljük le. A céklát és a répát hámozzuk meg, és ezeket is reszeljük a tálba. Adjuk hozzá a négyfelé vágott, majd finoman felszeletelt lila hagymát is.
Egy kisebb tálban keverjük ki a mustárt és a majonézt (a karakteres ízeket finomíthatjuk egy kevés joghurttal), ízesítsük sóval, borssal, egy kevés mézzel és a finomra vágott kaporral. Adjuk a dresszinget a reszelt zöldségekhez, és jól keverjük össze.
Hevítsünk olajat egy serpenyőben, és süssük meg rajta a fűszeres csirkefalatokat. Végül ezt is adjuk a salátához.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.