Előkészítés: A mentás csokoládélapocskákból 8 darabot félreteszünk a díszítéshez. A csokoládét apróra tördeljük.
Elkészítés: A csokoládét, a maradék mentás csokoládélapocskákat kis tálkába tesszük, vízfürdő fölé állítjuk, és hagyjuk elolvadni (ragadós masszát kapunk). A tojásfehérjéket egy csipet sóval tiszta edényben félkeményre verjük. Beleszitáljuk a cukrot, és kemény habbá tovább verjük. Egyharmadát erőteljes mozdulatokkal a csokoládés masszába keverjük. A maradék tojáshabot lazán, óvatosan forgatjuk a masszába. A habot kelyhekbe szedjük, és egy órára betesszük a hűtőbe. Tálaláskor két-két mentás csokoládélapocskával, és egy szem koktélcseresznyével díszítjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 30 perc múlva
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.