A tejszínt kevergetve megmelegítjük a felaprított mentás étcsokoládéval, ha felforrt, egy keverőtálba öntjük, és időnként megkeverve hagyjuk kihűlni. Letakarva betesszük a hűtőbe pár órára.
A meggyet kimagozzuk. Az étcsokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd hagyjuk hűlni. A tojásfehérjét a kétféle cukorral kemény habbá verjük. A tojások sárgáját összedolgozzuk a keményítővel, a sütőporral, a kakaóporral és a liszttel. Hozzáadjuk az olvasztott csokoládét, majd beleforgatjuk a fehérjehabot. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és170 fokon 15 percig sütjük.
A kihűlt tésztalap harmadát levágjuk, összemorzsoljuk. A meggyet apróra vágjuk, és elosztjuk a tésztán.
A csokis tejszínt felverjük, habzsákba töltjük, a meggyre nyomjuk, majd megszórjuk a morzsával. Behűtve, felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.