Elkészítés: A húst kis kockákra vágjuk, a hagymát felaprítjuk. Egy lábasban a füstölt szalonna zsírját kisütjük, amennyiben nem elegendő, kevés olajat öntünk hozzá, a szalonnát kiszedjük, majd beletesszük a hagymát, amit üvegesre dinsztelónk. Ezt követően hozzáadjuk a húst, jól átforgatjuk, majd felengedjük vízzel. Ízesítjük sóval, borssal, és amikor felfőtt, beletesszük a paradicsomot és a paprikát. Időközönként megkeverjük, és addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Ez követően a paradicsomszószt és ízlés szerint chilit a húshoz adjuk, amikor felfőtt, beletesszük a lecsepegetett babot és kukoricát, majd néhány percig még együtt főzzük, amíg kissé besűrűsödik.
Tálalás előtt a tortilla lapokat teflon serpenyőben átmelegítjük, és mielőtt feltekerjük, salátával és a chilis-babos hússal megtöltjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.