Elkészítés: A húst kis kockákra vágjuk, a hagymát felaprítjuk. Egy lábasban a füstölt szalonna zsírját kisütjük, amennyiben nem elegendő, kevés olajat öntünk hozzá, a szalonnát kiszedjük, majd beletesszük a hagymát, amit üvegesre dinsztelónk. Ezt követően hozzáadjuk a húst, jól átforgatjuk, majd felengedjük vízzel. Ízesítjük sóval, borssal, és amikor felfőtt, beletesszük a paradicsomot és a paprikát. Időközönként megkeverjük, és addig főzzük, amíg a hús megpuhul. Ez követően a paradicsomszószt és ízlés szerint chilit a húshoz adjuk, amikor felfőtt, beletesszük a lecsepegetett babot és kukoricát, majd néhány percig még együtt főzzük, amíg kissé besűrűsödik.
Tálalás előtt a tortilla lapokat teflon serpenyőben átmelegítjük, és mielőtt feltekerjük, salátával és a chilis-babos hússal megtöltjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.