Az egy egész tojást habosra keverünk 15 dkg cukorral, hozzáadunk 3 dkg vajat 2 evőkanál mézet, 3 evőkanál tejet. Ezt a masszát gőz felett sűrűre főzzük, 40 dkg lisztet, 1 kávéskanál szódaporral elkeverünk, majd a meleg masszával összeállítjuk, négy darab lapot sütünk belőle. Hagyjuk kihűlni.
A margarint 30 dkg cukorral habosra keverünk, 3 dl tejbe 3 evőkanál grízt teszünk, megfőzünk, ha kihűlt összekeverjük a vajas cukorral és 2 csomag vaníliás cukorral.
A lapokat úgy töltjük meg, hogy az alsó meg a felső lap vajas krémmel, a középső pedig barack krémmel legyen.
Megjegyzés
Ízletes finom sütemény, nagy előnye, hogy sokáig eláll!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.