Elkészítés: A tésztához a cukrot, a puha margarint, a mézet és a tojásokat habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert lisztet. Egy 25×39 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, a tésztát beleöntjük, a felezett meggyel megszórjuk, és 180 fokra melegített sütőben megsütjük.
A krémhez a pudingporokat a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük, sűrűre főzzük, majd kihűtjük. A margarint jól kihabosítjuk, majd a kihűlt pudinggal krémesre keverjük, és a kihűlt tésztára simítjuk.
A csokoládét az olajjal mikróban felolvasztjuk, simára keverjük, és a krémre csurgatjuk. Megrázogatjuk, így egyformán eloszlik a csokoládé. Dermedés után szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.