Elkészítés: A lapok hozzávalóit összegyúrjuk, 2 részre osztjuk, és vajjal kent tepsi hátán két lapot sütünk egyenként. A tésztát megszurkáljuk, hogy ne púposodjon fel. Világosra sütjük.
Elkészítjük a piskótatésztát, megfelezzük, és külön-külön megsütjük. Sütés után még melegen meggylekvárral megkenjük és feltekerjük. Ha kihűlt, kb. 1 centis szeletekre vágjuk.
A krémhez 2 csomag vaníliás pudingot megfőzünk 7 dl tejben a cukrokkal, majd kihűtjük. A vajat kihabosítjuk, és a hideg pudinggal összekeverjük.
Az egyik mézes lapot megkenjük a krém felével, majd vízszintes sorokban szorosan rárakjuk a felszeletelt tekercseket, erre jön a krém másik fele. Végül befedjük a másik tésztalappal.
Porcukorral meghintve tálaljuk. A süteményt a tekercsekre merőlegesen szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.